和食基礎コース「焼鳥」クラス Japanese cuisine basic "Yakitori" class

今年の夏は「和食基礎コース」を開講しています。

 

※7月22日(火)~8月13日(水)に開催

※寿司シェフコース・ディプロマコースの卒業生・在学生限定 

 

We are opening Japanese cuisine basic course this summer.

 

*open 22nd July- 13th Aug, 2014

*Open for those who guraduated / is taking Sushi-chef course or Diploma course

 

 

 

 

特に海外からの受講生は

 

現地の日本食レストランで寿司以外のメニューを出すため

 

寿司以外の和食を学びたいという方も多いのです。

 

 

Many students who came from abroad

 

want to learn Japanese cuisine apart from Sushi.

 

 

 

 

焼鳥は今や寿司と並ぶ勢いで

 

海外でも人気の 和食メニューのひとつです。

 

Now Yakitori is one of the most popular Japanese cuisine as Sushi is.

 

 

 

ハンガリーで和食レストランを開く予定の

 

Urbanさん。塩で味付ける焼鳥に挑戦。

 

外国人受講生のほとんどは

 

「タレの焼き鳥」しか食べたことがないということでした!

 

受講生から「タレと塩の違いは何か?」という質問をうけ

 

肉の種類や鮮度によって合わせる味付けが違ってくる、と答える高橋講師。

 

 

Urban, who is planning to open Japanese restaurant in Hungary,

 

cooked salt-flavored Yakitori.

 

Most  foreign students have never tried it!

 

Some student asked teacher about the defference between 

 

salt-flavored and Tare (Yakitori source) -flavored.

 

Teacher answered, “It depends on which parts of chicken you use and how fresh it is.”

 

 

 

Davidさんと高橋講師。

 

炭火で焼く意味、返すタイミングなどを熱心に聞いていました。

 

David and teacher Takahashi.

 

David asked about the meaning of using charcoal and timing of turning stick on the grill. 

 

 

 

 

この日は仕込みから焼きまで一連の流れを学びました。

 

本格的な炭火焼鳥を、焼き場の実習ができるのは

 

直営店をもつ当校ならではです。

 

Students studied from preparation to grill.

 

Since Tokyo Sushi academy run some Japanese restaurant,

 

students can study full-fledged Japanese cuisine tequnique

 

such as Yakitori.

 

 

 

Urbanさん、自作のつくねはいかがでしたか?

 

この後、和食コースでは焼き鳥のほかに

 

うどんや和菓子なども学びます。

 

How was your Tsukune, Urban?

 

The students will study Udon, Japanese sweets and so on.

 

 

 

 

 

 

【コース開講情報】 Course Information

 

 

10月開講ディプロマコース 外国人ジョイントクラス緊急開講!

 

International class in Diploma course will open from 27th,Oct-19th,Dec.

 

※10月開講外国人ジョイントクラスご希望の方はお早めにお問い合わせ下さい。

 

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