刺身盛り研修 Sashimi arrangement class (ディプロマ116期 Diploma course 116th )

今日はディプロマコースの刺身盛りクラスでした!

Today we had Sashimi arrangement class.

 

  

制限時間内に3種の魚から刺身を切り出し、美しく盛り付けます。

 Students have to cut and dish up 3 kinds of Sashimi beautifully in a time limit. 

 

まさに、時間との戦いです  

 It is a race against time.

 

包丁を握る手にも一段と気合が入ります。

Everyone is giving their all.

 

    

盛り付け完成後は、講師によって厳しく採点されます。

The arrangements are strictly marked by teachers. 

 

それをドキドキしながら見守る受講生。。

Students are waiting for their scores getting nervous…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

クラスで唯一100点満点を出した池田さんと

 Mr.Ikeda , who got only one perfect score and 

 

95点で見事合格の藤井さん。

 Mr.Fujii who past the test  with a  great score !!

 

おめでとうございます!

 Congratulations!

 

 

右は池田さんの「満点答案」です。

The picture on the right is Mr.Ikeda’s “Perfect mark” .

 

切り身の美しさ、バランス共に◎!!

Both beautiful cut and balanced arrange deserves perfect score.

 

皆さんお疲れ様でした。

 Excellent work, everyone!

 

【コース開講情報】 Course Information

 

7月開講ディプロマコース 好評につき定員増員しました!

We increased  in the quota of students of July-August Diploma course due to high popularity.

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