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刺身盛り研修 Sashimi arrangement class (ディプロマ116期 Diploma course 116th )

今日はディプロマコースの刺身盛りクラスでした!

Today we had Sashimi arrangement class.

制限時間内に3種の魚から刺身を切り出し、美しく盛り付けます。

 Students have to cut and dish up 3 kinds of Sashimi beautifully in a time limit. 

まさに、時間との戦いです!  

 It is a race against time.

包丁を握る手にも一段と気合が入ります。

Everyone is giving their all.

    

盛り付け完成後は、講師によって厳しく採点されます。

The arrangements are strictly marked by teachers. 

それをドキドキしながら見守る受講生。。

Students are waiting for their scores getting nervous…


クラスで唯一100点満点を出した池田さんと

 Mr.Ikeda , who got only one perfect score and 


95点で見事合格の藤井さん。

 Mr.Fujii who past the test  with a  great score !!


おめでとうございます!

 Congratulations!


右は池田さんの「満点答案」です。

The picture on the right is Mr.Ikeda’s “Perfect mark” .


切り身の美しさ、バランス共に◎!!

Both beautiful cut and balanced arrange deserves perfect score.


皆さんお疲れ様でした。

 Excellent work, everyone!​​​​​​​

学校を見に来ませんか?

教室をご案内しながら、カウンセラーがお一人おひとりの状況に合わせたアドバイスをいたします。

寿司職人の給料はどのくらい見込めるのか?若く無いですけど大丈夫ですか?包丁も握ったこと無いのですが大丈夫ですか?ご安心下さい

情報収集のつもりでお気軽にお越しください。遠方の方はお電話でのご案内も可能です。

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