寿司「盛り込み」クラス Sushi arrangement class

「盛り込み」とは、複数種類のお寿司や複数人数分のお寿司を

 

一度に提供するときや、出前などで必要になる技術です。

 

“Morikomi”means arrangement of Sushi in a serving dish.

 

It’s necessary for the take out order for several people.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

寿司は握るだけではなく

 

美しく盛り付けて初めて完成します。

 

Perfect Sushi should not be onlymade

 

but also beautifully arranged.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

講師が一人一人の作品をチェック。

 

色合いや、角度など注意すべきポイントは少なくありません。

 

The teacher checks every student’s work.

 

They have to be careful of usage of color, angle and so on.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

受け取ったお客様が感動するような美しい盛り付けを目指して

 

日々練習しています。

 

Students are practicing beautiful arrangement 

 

aiming to move the customers.

 

 

 

 

 

 

【コース開講情報】

 

 

ディプロマコース(外国人ジョイントクラス) 

 

2015年1月5日開講!

 

※10月27日開講コースは残席わずかです!

 

Diploma course (international class)

 

will starts on 5th Jan , 2015!

 

 

ディプロマコースの詳細はこちら

See more detail about Sushi Diploma course

 

※定員制のため、ご希望の方はお早めにお問い合わせ下さい。

 Please contact us as soon as possible before reaching maximum enrollment.

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教室をご案内しながら、カウンセラーがお一人おひとりの状況に合わせたアドバイスをいたします。

寿司職人の給料はどのくらい見込めるのか?40代ですけど大丈夫ですか?包丁も握ったこと無いのですが大丈夫ですか?ご安心下さい

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