Original

ディプロマコース122期入学式! Welcome ceremony for ASC! | 寿司職人養成学校

ディプロマコース122期・オーセンティック寿司コース2期の入学式が行われました!

 

The welcome ceremony for Authentic Sushi course 2nd era

and Diploma course 122nd era was held on May 12th!

 

*ディプロマコースは日本人の方向けのコースです。

*オーセンティック寿司コースは海外の方向けのコースです。

(英語で授業を行います。)

 

*Diploma course is for Japanese students.

*Authentic Sushi Course is provided for international students. (English tutorial class)

 

 

 

 

海外で寿司職人として活躍したいという夢を持った方、

さらに技術を磨きたい経験者の方

趣味やライフワークとして寿司を学びたい方など

様々なバックグラウンドの方が入学されました。

 

 

Some  students have dreams  to work abroad

some  wants to brush up their skills as a chef,  

some  wants to learn Sushi as a hobby…

We welcomed students who have various backgrounds.

 

 

 

今期も海外からの受講生を迎えています。

欧米、中国、東南アジアなど世界各地からSUSHIを学びに受講生が集まり

どの方も日本食や日本の文化に強い興味を持たれています。

 

海外に出たい日本人受講生、日本の文化を学びたい海外からの受講生。

 

お互いに良い刺激を与えながら学べると良いですね!

 

 

 

 

 We welcomed international students as well.

This time, students from Europe, U.S, China,

South East Asia gathered Tokyo Sushi Academy

to study Sushi. Every international student has strong interest

 

in Japanese cuisine and Japanese culture.

The Japanese students who wants to go abroad and the international students

who want to study Japanese culture gathered here!

We hope they will  learn together having a good influence on each other!

 

==================================================

■SUSHIを武器に海外へ!

==================================================

寿司シェフコース (1年制)

 
ディプロマコース (8週間)

==================================================

■作って、食べて、聞いて!寿司学校を見てみよう!

==================================================

 

体験入学

 

 5月23日(土)  14:00~16:00

 

 5月27日(水)  14:00~16:00  

 

==================================================

■1年制寿司シェフコース 

==================================================

 

入学選考試験

 

 5月17日(土) 11:00~16:00

人気記事ランキング

タグ一覧

アーカイブ

サイトマップ

(営業時間/9:00〜18:00 土/祝日含む、日曜定休)
※繋がりにくい場合は 03-3362-1755
(営業時間/9:00〜17:30 月〜金)

この内容で送信します。よろしいですか?