Original

ディプロマコース120期 卒業式 Graduation ceremony Diploma course 120th era



1月からスタートしたディプロマコース120期は


8週間のカリキュラムを終え、2月27日に卒業式を迎えました。


 Authentic Sushi Course which had started in January


finished up on 27th Feb and graduation ceremony


had been held for the students.




入学当初は毎日のように指を切っていたけど、


最後は包丁使いもこなれてきました。


At the beginning students cut fingers almost everyday


but finally they got use to use it.



ひたすら寿司を学び、握り続けた怒涛の8週間。


 振り返れば短かった8週間。


They enthusiastically studied Sushi for 8weeks –


which has passed so quickly.


これまでに経験したことのないような密度の高い時間でした。



The 8 weeks were the most fulfilling time


that they had ever experienced.



海外就職の夢に向かって一歩を踏み出した人。


引き続き寿司の勉強を積む決意をした人。



Some  took steps  toward their dreams.


Some made decision to keep on studying Sushi.



進路はさまざまですが、「寿司職人になる」という


同じ目標に向かって支えあった仲間たちです。



Though future career is different, 


students are comrades who supported 


each other towards same goal.



本物の技術と知識、つながった絆、夢を行動に移す勇気。


Genuins technique , knowledge, bonds of friendship,


courage that push them to step for the dreams. 




この8週間で得た大切な財産を一生活かしていってほしい


スタッフ一同、願っています。


We hope that all of graduates make use of this experience


through entire of their life.

学校を見に来ませんか?

教室をご案内しながら、カウンセラーがお一人おひとりの状況に合わせたアドバイスをいたします。

寿司職人の給料はどのくらい見込めるのか?40代ですけど大丈夫ですか?包丁も握ったこと無いのですが大丈夫ですか?ご安心下さい

情報収集のつもりでお気軽にお越しください。遠方の方はお電話でのご案内も可能です。

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