ディプロマコース(118期) カウンター研修

 

先日、8週間ディプロマコース118期前半のカウンター研修が行われました。

 

ついこの間入学したと思っていたら、もう4週間経っていたんですね。

 

The 118th generation diploma course students took the  first counter practice.

 

They entered our school just the other day, but 4weeks have already passed. 

 

 

東京すしアカデミー ディプロマコース カウンター研修

 

 

 

クラスメイトや、他クラスの生徒、事務所スタッフなどがお客様役になり

 

実際の寿司店のカウンターを再現します。

 

Classmates, students from the other classes,

 

and office staffs play the roll of customer.

 

The students make Sushi as if they are in the real Sushi counter.

 

 

東京すしアカデミー ディプロマコース カウンター研修

 

東京すしアカデミー ディプロマコース カウンター研修

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

まだ習っていないものの注文受けて、慌てることもありますが

 

そんな時は先生がサポートに入ります。

 

Sometimes they take order which they’ve never studied.

 

If student need help,  teacher goes to help him.

 

東京すしアカデミー ディプロマコース カウンター研修

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

クラスメイトがお客さん役をすると、

 

厳しいコメントをもらうこともしばしば。

 

「いや~、痛いところつかれたな」と苦笑いの新米板前さん。

 

Some classmates strictly criticize the friends’ Sushi.

 

”You’ve touched on a sore point!” Laughs the chef.

 

 

東京すしアカデミー ディプロマコース カウンター研修

 

 

 

スピードはゆっくりですが

 

握りの手さばきは板についてきました。

 

Though they still do slowly,

 

their home of Sushi making became natural to them.

 

 

東京すしアカデミー ディプロマコース カウンター研修

 

 

お客様の「サーモン炙り」のリクエストにも応えたりして。

 

They meets customer’s request such as grill salmon on fire.

 


東京すしアカデミー ディプロマコース カウンター研修

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


今日が折返し地点です。

 

残りの4週間、さらに集中して練習を重ねていきましょう!

 

頑張れディプロマ生!

 

Today is turning point.

 

Let’s concentrate and practice more for the rest 4 weeks!

 

Go for it, diploma students!


 

 

【コース開講情報】

 

 

ディプロマコース(外国人ジョイントクラス) 

 

2015年1月5日開講!

 

※10月27日開講コースは残席わずかです!

 

Diploma course (international class)

 

will starts on 5th Jan , 2015!

 

 

ディプロマコースの詳細はこちら

See more detail about Sushi Diploma course

 

※定員制のため、ご希望の方はお早めにお問い合わせ下さい。

 Please contact us as soon as possible before reaching maximum enrollment.